Lukas Graham és Timmy Trumpet a SZIN első sztárfellépői

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megvan a jövő évi Szegedi Ifjúsági Napok első két sztárfellépője: Timmy Trumpet és Lukas Graham az újszegedi partfürdőn zárja a nyarat. Hamarosan újabb nevekkel, világsztárokkal és hazai kedvencekkel jelentkeznek a szervezők – közölték a SZIN hivatalos Facebook-oldalán.

Két nemzetközi nevet jelentett be egyelőre a Szegedi Ifjúsági Napok, a fesztiválévad nyárzáró eseménye. Eszerint jövőre a Tisza-parti városba érkezik majd a nemzetközi zenei életbe 2016-ban hatalmas sikerrel berobbanó Lukas Graham zenekar. Hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt “7 Years” című slágerüket mára világszerte több mint 3 milliárdszor streameltek. A debütalbumot teltházas koncertek követték szerte a világban, a kritikusok elismerően nyilatkoztak a bandáról, mások mellett a The New York Times, a Rolling Stone és a Billboard hasábjain. Felléptek a Grammy Awards és az MTV Video Music Awards díjátadóján is, ahol a “Legjobb új előadó” kategóriában is jelölték Lukas Grahamot. Lukas Graham legfrissebb albuma idén érkezik, amit itthon először a SZIN-en hallhatunk élőben.

Timmy Trumpet bakancslistájáról a SZIN fellépés eddig még hiányzott, de jövőre ez is teljesül. Az ausztrál house DJ-producer, akinek egyik ismertetőjegye a live set közben gyakran előbukkanó trombitája, megunhatatlan a hazai közönség számára. A trombitazsonglőr az egyik “legrobbanékonyabb előadó” napjaink zenei szcénájában, hatalmas bulik jelzik útját. A végtelenül laza és barátságos srác – akit erős szál köt ma már Magyarországhoz – ezúttal a SZIN közönségét igyekszik meghódítani, bizonyára jó eredménnyel.

A szervezők a bejegyzésben megemlítik, hogy az oktatás kulcsszereplőinek is szeretnék elérhetővé tenni a fesztivál élményét, így a 4 napos bérletüket tavalyi áron szerezhetik be, december 31-ig.

  • A 4 napos pedagógus és diákbérlet ára 32.555 forint,
  • az 55 éves jubileumi fesztiválbérlet(4 napos): 35.555 Ft lesz.
Előző sztori

Fogy a magyar: többen haltak meg októberben, mint ahányan születtek

Következő sztori

Egymásnak esett egy nő miatt két férfi Csányteleken