Kiderült, melyik volt a szegediek kedvenc fagyizója idén nyáron

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi Four Creation reklámügynökség egy kutatást végzett a szegediek körében arról, melyik volt a kedvenc szegedi fagyizójuk nyáron. Az eredményen maga a győztes is meglepődött.

Az A Capella Cukrászda fagylaltját kedvelt legjobban a nyáron a szegediek egy helyi reklámügynökség felmérése szerint. Gyuris Lászlónak, a vendéglátóhely tulajdonos-ügyvezetőjének kedd délelőtt fagylaltozás és süteményezés közben adta át az elismerést a cég képviseletében Párducz László.

Gyurist elmondása szerint meglepte az elismerés, hiszen még a kutatás létezéséről sem tudott. Mint mondta, ,,a fejlődés legfontosabb iránya, hogy mi is rendszeresen megkérdezzük a vásárlók véleményét.” Az ismert mestercukrász szerint ez nem szakmai elismerés, hanem közönségdíj, ami a leghitelesebb értékelés, éppen ezért semmi sem indokolja, hogy hátra dőljenek.

A felmérés szerint egyébként a legkedveltebb hamburgerező a Kálvin téri Super Hamburger a szegediek körében, a kedvenc strand pedig a Napfényfürdő Aquapolis.

Előző sztori

Adományt kapott a szegedi gyermekklinika

Következő sztori

Dollárbaloldal-botrány: közel a kétszer annyi pénz érkezett Amerikából, mint amennyit beismertek