Közélet

Két súlyos sérültje van a keddi trolibalesetnek

Két súlyos sérültje van a keddi trolibalesetnek

2022. november 30., szerda
Két súlyos sérültje van a keddi trolibalesetnek

Mint arról lapunk is beszámolt, kedden este két trolibusz ütközött a Tisza Lajos körút és a Mikszáth Kálmán utca sarkán.

A Szegedi Közlekedési Társaság szerdai közleménye szerint az ütközés során 4 utas megsérült, közülük ketten könnyű, ketten pedig súlyos sérülést szenvedtek.

Mint írják, a helyszínen rendőri helyszínelés és az esetnek megfelelő intézkedések történtek. A közleményben megemlítik, hogy a társaság szakemberei azonnal, már a helyszínen megkezdték az eset kivizsgálását.

A baleset körülményeinek pontos megértéséhez szakértő bevonását is igénybe vették, illetve a járművön működő kamerák felvételeit is felhasználják.

Az anyagi kár mindkét járműben jelentős, ennek pontos felmérése jelenlegi is tart. A felelősség megállapítására a vizsgálatok lezárása után kerül sor – közölte az SZKT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.