Krimi

Embercsempészek lőhettek rendőrökre az M5-ös autópályán

Embercsempészek lőhettek rendőrökre az M5-ös autópályán

2022. november 14., hétfő
Embercsempészek lőhettek rendőrökre az M5-ös autópályán

Az M1 Híradó információi szerint embercsempészek lőttek egy migránsokat szállító furgonból az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon. A lövöldözőket, akik ketten voltak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége rövid időn belül a környéken elfogta.

Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az embercsempészek furgonja, amiben 18 migráns volt összezsúfolva, az M5-ös autópályán haladt Budapest irányába, amikor Inárcs térségében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság járőrautója ellenőrzés alá próbálta vonni. A jelzésre a sofőr nem állt meg, gyorsítani kezdett de a budapesti nagybani piac magasságában a rendőrök megállásra kényszerítették az embercsempészek autóját.

Ekkor az embercsempészek valamelyike rálőtt a rendőrökre, de a lövés nem talált.

A migránsok elszámoltatása jelenleg folyamatban van, már megérkeztek azok az autók, amelyekkel el fogják szállítani őket a helyszínről. A helyszínelést a BRFK munkatársai végzik, de a nyomozást majd várhatóan a Központi Nyomozó Főügyészség fogja átvenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.