Embercsempészek lőhettek rendőrökre az M5-ös autópályán

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az M1 Híradó információi szerint embercsempészek lőttek egy migránsokat szállító furgonból az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon. A lövöldözőket, akik ketten voltak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége rövid időn belül a környéken elfogta.

Az M1 helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az embercsempészek furgonja, amiben 18 migráns volt összezsúfolva, az M5-ös autópályán haladt Budapest irányába, amikor Inárcs térségében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság járőrautója ellenőrzés alá próbálta vonni. A jelzésre a sofőr nem állt meg, gyorsítani kezdett de a budapesti nagybani piac magasságában a rendőrök megállásra kényszerítették az embercsempészek autóját.

Ekkor az embercsempészek valamelyike rálőtt a rendőrökre, de a lövés nem talált.

A migránsok elszámoltatása jelenleg folyamatban van, már megérkeztek azok az autók, amelyekkel el fogják szállítani őket a helyszínről. A helyszínelést a BRFK munkatársai végzik, de a nyomozást majd várhatóan a Központi Nyomozó Főügyészség fogja átvenni.

Előző sztori

Elfogadta Palkovics László lemondását a miniszterelnök

Következő sztori

Drónokkal térképezték fel a szúnyog-tenyészőhelyeket a Tisza mentén