Balhé

Belekötött a motorosba, pórul járt

Belekötött a motorosba, pórul járt

2022. november 23., szerda
Belekötött a motorosba, pórul járt

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatal férfi ellen, aki a télen erőszakkal fejezte ki nemtetszését egy motoros felé ––tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Saághy Flóra közölte, a vádirat szerint a vádlott február 18-án, az esti órákban egy megyebeli kistelepülés utcáján sétált két fős társaságával, mikor a fiatalkorú sértett őket biztonságos távolságból kerülve, motorján elhaladt mellettük.

A férfi rákiabált, de a sértett azt hitte, hogy részeg, ezért továbbhajtott barátaihoz egy vendéglő teraszáig. Kisvártatva megjelent itt a vádlott, a sértettet szidalmazni kezdte, számonkérve rajta, hogy minek motorozik a „mákdaráló motorjával”, majd ezután lefejelte és leköpte a férfit. Az esetnek az vetett véget, hogy az elkövetőt az élettársa elhúzta a sértett közeléből.

A terheltet a járási ügyészség garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.