Belekötött a motorosba, pórul járt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatal férfi ellen, aki a télen erőszakkal fejezte ki nemtetszését egy motoros felé –– tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Saághy Flóra közölte, a vádirat szerint a vádlott február 18-án, az esti órákban egy megyebeli kistelepülés utcáján sétált két fős társaságával, mikor a fiatalkorú sértett őket biztonságos távolságból kerülve, motorján elhaladt mellettük.

A férfi rákiabált, de a sértett azt hitte, hogy részeg, ezért továbbhajtott barátaihoz egy vendéglő teraszáig. Kisvártatva megjelent itt a vádlott, a sértettet szidalmazni kezdte, számonkérve rajta, hogy minek motorozik a „mákdaráló motorjával”, majd ezután lefejelte és leköpte a férfit. Az esetnek az vetett véget, hogy az elkövetőt az élettársa elhúzta a sértett közeléből.

A terheltet a járási ügyészség garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Visszafogottabb ünnepi szezonra számítanak az áruházláncok

Következő sztori

Önkormányzati cégek kértek többlettámogatást rezsire