A bajnokság végén távozik a Pick Szeged kispadjáról Juan Carlos Pastor

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics a 2022-2023-as szezon végéig irányítja a csapatunkat, a szerződésük 2023. június 30-án közös megegyezéssel megszűnik

-tájékoztatott a klub a hivatalos oldalán szerda délelőtt.

– A tegnapi napon lefolyt egyeztetés után a klubunk, Juan Carlos Pastor vezetőedző, valamint Marko Krivokapics másodedző abban állapodott meg, hogy az edzőpáros az idény végéig irányítja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát, szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik-nyilatkozta a Pick Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter a klub hivatalos oldalán.

Az elnök kiemelte, hogy a klub legsikeresebb edzőpárosa búcsúzik a szezon végén és reményét fejezte ki, hogy még ebben a szezonban tovább gyarapszik az eredménysoruk.

-Az nem is lehet kérdés, hogy a következő személy, aki felkerül a Pick Arénában a Legendák falára, az Juan Carlos Pastor lesz-zárta nyilatkozatát a klubvezető.

A két szakemberrel a nyári felkészülés kezdetén állapodott meg arról a klub, hogy a szerződésükben szereplő opciót életbe léptetve a most futó szezon után további egy évig irányítják a csapatot. A Pick Szeged az idei Bajnokok Ligája sorozatot pocsékul kezdte, négy súlyos vereség mellett csupán az Elverum ellen sikerült nyerniük, a bajnokságban a Veszprém ellen kikaptak.

JUAN CARLOS PASTOR: NINCS MÉG ITT A BÚCSÚ IDEJE, RENGETEG FELADATUNK VAN

– Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző a klub hivatalos oldalán.

– A játékospályafutásom befejezése után rögtön másodedzőként kezdhettem el dolgozni egy Európában is jegyzett klubnál. Nagy kihívás volt, de minden pillanatát élveztem, és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy ilyen szép időszakot tölthettem el a PICK Szegednél. De még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon – nyilatkozta a PICK Szeged másodedzője, Marko Krivokapics a pickhandball.hu-n

Előző sztori

Engedély nélkül csempészett be egy védett papagájt Röszkénél

Következő sztori

Kormányinfó: a tojás és a burgonya is hatósági áras lesz