Szabó Bálint Zalagerszegen sem volt túl népszerű, egy kisebb pofont is kapott

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utóbbi hetek szegedi botrányhőse, Szabó Bálint, ahogy azt megígérte, október 23-án Zalaegreszegen követelt kormányváltást. Orbán Viktor miniszterelnök beszéde alatt, egy maroknyi emberrel karöltve síppal adott hangot elégedetlenségének. A szegedi önkormányzati képviselő szereplése nem okozott osztatlan sikert, többen jelezték, hogy nem szeretnék, ha Szabó tüntetne, aki viszont a szabad véleménnyilvánításra hivatkozva folytatta. Sajnos tetlegességig fajult a szócsata, és egy ingerültebb hölgy a sípot szerette volna kiragadni Szabó Bálint szájából, illetve egyesek szerint éppen a másik irányba kívánta tolni azt egy kisebb pofonnal.

A Szabó Bálint által közzétett videón 57:50-nél látható az ominózus jelenet, előtte és utána pedig hallható, hogy nagyon sokaknak nem tetszett a szegedi képviselő újabb tüntetése.

A kisebb dulakodás után a tetlegességet elkövetővel szemben a rendőrség intézkedet, de Szabó Bálintot is kikísérték a területről a biztonságia emberek.

Videó a cikkben
Előző sztori

Még Ilicnek sem tetszett, hogy Pastort a távozásáról kérdezték

Következő sztori

Korrupció és pénzmosás miatt 8 év börtön várhat Völner Pálra