Megalakult a maroslelei KDNP-alapszervezet

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Polner Eörs, a KDNP megyei elnöke és Haág Zalán megyei szervező részvételévél október 20-án megalakult a KDNP maroslelei szervezete – írja közleményében a párt.

Drimba Tibort három éve független jelöltként választották Maroslele polgármesterévé.

,,Ez elegendő idő volt arra, hogy bizonyítsam, a fejlődés függetlenként is elérhető. Térségünk országgyűlési képviselője, Lázár János miniszter úr és a megyei közgyűlés részéről Gémes László elnök úr a kezdetektől támogatta munkámat.”

– fogalmaz a település első embere.

Drimba Tibor – azonosulva a kereszténydemokrácia eszmeiségével és a párt céljaival – a jövőben a Kereszténydemokrata Néppárt tagjaként folytatja munkáját. 2022. október 20-án ugyanis megalakult a KDNP maroslelei szervezete, mely Drimba Tibort egyhangúlag elnökévé választotta, a titkári feladatokkal pedig Nagy-György Gábort bízta meg.

Maroslele immár KDNP-s vezetője, megköszönve a bizalmat, beszédében azt mondta: igyekszik továbbra is a településen élők érdekeit szem előtt tartva úgy dolgozni, hogy a KDNP maroslelei szervezete elnökeként közösségünket még jobban összekovácsolja.

Előző sztori

Közeleg a tél: nagy területen fagyott éjszaka

Következő sztori

Jól állunk: közel 80 százalékos a hazai földgáztárolók töltöttsége