Gazdaság

Jövőre is folytatódik a Magyar falu program

Jövőre is folytatódik a Magyar falu program

2022. október 29., szombat
Jövőre is folytatódik a Magyar falu program

A Magyar falu program a következő évben is folytatódni fog - jelentette ki a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szombaton.

Gyopáros Alpár elmondta, amikor a nyáron a parlament elfogadta a jövő évi központi költségvetésről szóló törvényt, akkor

határozottan döntött úgy, hogy még ha szűkösebb forrástömeggel is, de folytatni fogja a Magyar falu programot a kormány".

Hozzátette: nemcsak akkor kell felelős vezetőnek lenni, amikor a bőség időszaka van, hanem akkor is, amikor a szükség időszaka. Most a szükség időszakát éljük, és lehetséges, hogy ez jó ideig eltart - fogalmazott.

Kiemelte: fontos, hogy a kontinensen minél előbb béke legyen, mert közvetetten a magyar embereket is sújtják a háború és az arra adott jó vagy rossz válaszok következményei.

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.