Drogkereskedés miatt letartóztatták az ellenzéki divattervezőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Droggal összefüggő bűncselekmény miatt tartóztatták le azt az ellenzéki divattervezőt, aki korábban O1G polókat is árult.

H. Zoltánt, az ismert divattervezőt kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény vádja miatt tartóztatták le.

Az üggyel kapcsolatban a drogkereskedelem, valamint a közéletben ismert nevek is felmerültek, köztük ellenzéki politikusoké és egy újságíróé is. 

Az őrizetbe vett H. Zoltán Márki-Zay Péter polgármester egyik fő támogatója évek óta, aki korábban az O1G pólókat is árulta. A borsodi időközi választáson elszenvedett kudarc után a vidéki embereket hibáztatta, mondván, hogy a vidékiek tájékozatlanok, mi több ,,hülyék, funkcionálisan analfabéták”.

a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói két férfit fogtak el Budapesten – egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát- és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerint kokaint – találtak. Ezt azonban még a szakértők vizsgálják.

(via Magyar Nemzet)
A kép illusztráció!

Előző sztori

Energiaválság: több hétre bezár az SZTE néhány épülete és kollégiuma

Következő sztori

Eddig közel harmincezren látták cowboy-indián kiállítás