Sport

A bajnokságban is legyőzte a MOL Fehérvárt a St. Mihály

A bajnokságban is legyőzte a MOL Fehérvárt a St. Mihály

2022. október 29., szombat
A bajnokságban is legyőzte a MOL Fehérvárt a St. Mihály

A KÉSZ-St Mihály FC női labdarúgócsapata 3-1-re legyőzte a MOL Fehérvár együttesét a Szent Gellért Fórumban a Simple Liga 9. fordulójában.

Tíz nappal ezelőtt a Magyar kupában mérkőzött meg egymással a két együttes, akkor Papp Szidónia gólja döntött a szegediek javára. A St. Mihály erdélyi származású játékosa ezúttal kétszer is beköszönt, sőt, rajta kívül még Sajti is eredményes volt hazai oldalon. A három szegedi gólra Szehofner válaszolt, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Koncz Zsolt együttese kilenc fordulót követően a 7. helyen áll a táblázaton.

Simple Női Liga, 9. forduló
KÉSZ-St. Mihály Szeged–Mol Fehérvár 3–1 (3–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 100 néző. Vezette: Kalmár Petra (Jakab, Juhász).
St. Mihály: Csontos (Csapó, 90.) – Pacsuta (Nagy L., 71.), Csizi, Papp Sz., Micic (Farkas, 53.), Sajti, Dékány (Pilán, 71.), Juhász, Knezevics, Suták (Balázs, 53.), Németh Zs. Edző: Koncz Zsolt.
Mol Fehérvár: Terestyéni – Bognár, Tenyei-Tóth, Pécsi, Jánosi, Földvári, Székely (Szabó B., a szünetben), Farkas G. (Szehofner, a szünetben), Romanoczki, Kántor (Kozma, 85.), Simon. Edző: Gajdóczi Tibor.
Gól: Sajti (3.), Papp Sz. (35., 42.), ill. Szehofner (48.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.