A bajnokságban is legyőzte a MOL Fehérvárt a St. Mihály

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KÉSZ-St Mihály FC női labdarúgócsapata 3-1-re legyőzte a MOL Fehérvár együttesét a Szent Gellért Fórumban a Simple Liga 9. fordulójában.

Tíz nappal ezelőtt a Magyar kupában mérkőzött meg egymással a két együttes, akkor Papp Szidónia gólja döntött a szegediek javára. A St. Mihály erdélyi származású játékosa ezúttal kétszer is beköszönt, sőt, rajta kívül még Sajti is eredményes volt hazai oldalon. A három szegedi gólra Szehofner válaszolt, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Koncz Zsolt együttese kilenc fordulót követően a 7. helyen áll a táblázaton.

Simple Női Liga, 9. forduló
KÉSZ-St. Mihály Szeged–Mol Fehérvár 3–1 (3–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 100 néző. Vezette: Kalmár Petra (Jakab, Juhász).
St. Mihály: Csontos (Csapó, 90.) – Pacsuta (Nagy L., 71.), Csizi, Papp Sz., Micic (Farkas, 53.), Sajti, Dékány (Pilán, 71.), Juhász, Knezevics, Suták (Balázs, 53.), Németh Zs. Edző: Koncz Zsolt.
Mol Fehérvár: Terestyéni – Bognár, Tenyei-Tóth, Pécsi, Jánosi, Földvári, Székely (Szabó B., a szünetben), Farkas G. (Szehofner, a szünetben), Romanoczki, Kántor (Kozma, 85.), Simon. Edző: Gajdóczi Tibor.
Gól: Sajti (3.), Papp Sz. (35., 42.), ill. Szehofner (48.).

Előző sztori

Tömegkarambol: három kamion ütközött össze az M5-ösön

Következő sztori

Ne feledje, vasárnap óraátállítás!