Vidámság, önfeledt gyermekek és elégedett szülők az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton és vasárnap ingyenes vidámparkkal várják a fiatalokat a Gellért Szabadidőközpontban Újszegeden. Lesz dodzsem, XXL Extreme, körhinta, ugrálóvár és kisvasút is. 

Nagyon szerettem volna a családoknak örömet okozni. Gyermekkori kedves emlékek kötnek a vidámparkokhoz. Még kicsiként elhatároztam, hogyha egyszer megtehetem, szervezek egy ingyen vidámparkot, ahol a gyerekek arra a játékra ülhetnek fel, amire akarnak – mondta lapunknak Joób Márton, az esemény főszervezője.

Az önkormányzati képviselő hozzátette, három évvel ezelőtt is jól sikerült az Újszegedi Vidám Napok névre keresztelt program, amely idén már kétnapossá nőtte ki magát.

Meglepődtem, hogy milyen sokan kilátogattak! Két nap alatt megközelítőleg 4-5 ezer ember jött el. Jó látni a mosolygós, boldog arcokat.

mesélte büszkén Joób Márton.

A képviselő kiemelte, a szabad felhasználású képviselői keretéből, valamint több vállalkozó felajánlásából született forrás a kétnapos, ingyenes vidámpark megvalósítására. Hozzátette, rengeteg pozitív visszajelzést kapott az eseménnyel kapcsolatban, így jövőre is szeretnék megrendezni.

Vasárnap délelőtt kilátogatott Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője is, aki lapunknak elmondta, nagyon impozáns és családias a rendezvény.

Öröm volt látni a boldog gyermekek arcát és, azt is, hogy a szülők elégedettek voltak a közösségépítés ezen formájával. Jó látni, hogy az újszegediek értékelik, hogy az önkormányzati képviselőjük a képviselői keretét olyan módon használja fel, amely a helyieknek pozitív élményeket szül. Külön köszönöm a sok támogatónak is, akik egy jó ügy mellé álltak

nyilatkozta Mihálffy Béla.

Előző sztori

Riasztó rezsiszámokat posztolt Székesfehérvár polgármestere

Következő sztori

Ezernél is többen voltak a kiskundorozsmai kakasfőző versenyen