Hírzóna

Tucatnyi fát döntött ki a csütörtöki vihar

Tucatnyi fát döntött ki a csütörtöki vihar

2022. szeptember 30., péntek
Tucatnyi fát döntött ki a csütörtöki vihar

Komoly zivatarzóna érkezett tegnap délután Csongrád-Csanád megyébe. Az erős szél és jégeső több helyen károkat okozott-a legfontosabb azonban, hogy

személyi sérülés nem történt.

Mintegy húsz, viharral kapcsolatos bejelentést érkezett a Katasztrófavédelemhet, a legtöbb segélyhívás Mórahalomról és Szegedről érkezett. A kidőlt fák több esetben is parkoló autókat rongáltak meg, vagy veszélyeztették az autósok és a gyalogosok forgalmát.

Tucatnyi fát döntött ki a vihar, ezek parkoló autókat rongáltak meg, veszélyeztették az autós és gyalogos forgalmat. Volt, ahol a távvezetékekrongált meg a vihar. A műszaki mentés a késő esti órákban fejeződött be, a tűzoltók minden káresetet rövid idő alatt felszámoltak. A munkálatokban a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók vettek részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.