Tizenkét zenekar versenyezhet a szegedi könnyűzenei tehetségkutató döntőjében

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mintegy 30 zenekar jelentkezett az Öröm A Zene Tehetségkutató és Gondozó sorozat, a Hangfoglaló Program és a Cityrocks által szervezett CityRocks Könnyűzenei Tehetségkutatóra. Az előzsűrizés után 12 zenekar versenyezhet majd az országos döntőbe jutásért 2022. szeptember 25-én, 13 órától Szegeden, a Törpe Tetőn.

A szegedi tehetségkutató nyertese bekerül az Öröm a Zene tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj 3 millió forint. A teljes évad győztesének fődíja 1.000.000 Ft.- értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott, vagy forgalmazott termékekből, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2.500.000 Ft.- értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat. A szegedi versenyen a zenekari verseny mellett egyetlen zenész megkapja a 2017-ben alapított Öröm a zene – Újfalusi Gábor Díjat i

A zsűriben Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetsége főtitkára,,Balázs Sziszka és Görögh Dani a Hangfoglaló Program képviseletében és Hegyi Pál gitáros a CityRocks képviseletében ül majd. A versengő zenekarokat ide kattintva tudja megnézni.

Előző sztori

Az 1920-as éveket idézték a dorozsmai vállalkozók bálján

Videó és fotók a cikkben!
Következő sztori

Halomban áll a szemét a Kereszttöltés utcában, a lakók patkányinváziótól tartanak