Orbán Viktor pénteken Szegedre látogat

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ötszáz határvadász tesz ünnepélyesen esküt szeptember 9-én, pénteken tíz órától a Móra Ferenc Múzeum előtt. Az eseményen többek között részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László az Országgyűlés elnöke és Pintér Sándor belügyminiszter is.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint az eseményből kifolyólag az alábbi forgalmi korlátozásokra kell készülni a belvárosban:

  • csütörtökön déltől péntek délután minimum három óráig teljesen lezárják a Huszár Mátyás rakpartot. Nemcsak járművekkel, gyalogosan sem lehet közlekedni a rakparton.
  • Pénteken a Belvárosi hidat reggel hattól legalább délután kettőig teljesen lezárják. Semmilyen jármű nem mehet át rajta, de gyalog sem lehet átsétálni a Tisza felett.
  • Pénteken ugyanebben az időpontban, azaz reggel hattól legalább délután kettőig teljesen lezárják a Dózsa utcát a Vár utcától az Arany János utcáig.
  • Lezárják pénteken már reggel öttől legalább délután háromig a Roosevelt teret és gyakorlatilag az egész Stefániát valamint a Deák Ferenc utcát. Erre a lezárt területre csak külön engedéllyel lehet majd belépni.

.

Előző sztori

Az évszázad legmelegebb nyara volt az idei

Következő sztori

Tart még a szúnyoggyérítés a megyében