Leszámolás a Csillag börtönben? Késsel támadtak a hírhedt szerb bérgyilkosra!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meg akarta késelni a csantavéri halálosztó, Dér Csaba a szerb halálosztó néven elhíresült Magda Marinkót a szegedi Csillag börtönben – értesült a Blikk. Dér úgy gondolja, hogy 1993-ban Marinkó ölte meg a testvérét.

A Blikk szerint a három emberölésért életfogytiglant töltő Dér hétfőn egy késsel támadt Marinkóra, miközben életveszélyesen megfenyegette őt. Dér ügyvédje, Gulyás Krisztián a lapnak megerősítette a hírt.

Csaba elmondása szerint a nagy hőségben engedélyezték a büntetés-végrehajtási intézetben, hogy a zárka ajtaján lévő nyílás, az úgynevezett tátika nyitva legyen, hogy így is több levegő juthasson be. Ezt kihasználva, a védencem egy, vélhetően az étkezéshez rendszeresített kést és egy másik tárgyat is Marinkó felé vágott, akit az őrök éppen a folyosón kísértek sétálóra

mondta.

Közben pedig azt üvöltötte, hogy meg fog fizetni a testvére haláláért, akit 19 éves korában végeztek ki. „Elmondása szerint a saját becsületkódexébe nem fér bele a nők és gyermekek elleni erőszak, a gyilkosság pedig végképp nem” – tette hozzá az ügyvéd.

Frissítés: Cáfol a Csillag börtön

Cáfolja a Blikket a Csillag börtön, szerintük nem történt meg a késes támadás, amiről a lap írt. További részletek:

Előző sztori

A Szeged-Csanád GA rangadót játszik a kupában, a SZVSE és a Deszk sincs könnyű helyzetben

Képek+Videó!
Következő sztori

Így indult az iskola az utakon Szegeden