Kiskundorozsmán is képviselői adómányból vettek klímát az óvodába

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korábban megírtuk, hogy a szegedi, kormánypárti önkormányzati képviselők magánadományukkal segítették hozzá a Cső utcai óvodát egy légkondicionáló berendezéshez. Akkor a képviselők ígérték, hogy az akciójukat támogató vállalkozókkal közösen további óvodákba juttatnak klímát.

Ruzsa Roland, Kiskundorozsma önkormányzati képviselője közösségi oldalán írta meg, hogy a szegedi városrészben működő Jerney Óvodába elvitte a klímaberendezést, amit ő ajánlott fel.

-Az idei tikkasztó nyár megmutatta, hogy szükség van a klímára a kánikulában, azonban a szegedi óvodák kevesebb, mint egynegyedében van csak ilyen berendezésre, ami

nem luxus, hanem a gyerekek biztonságos ellátáshoz szükséges.

Nem egy pedagógus jelezte, hogy a kánikulában a gyerekek egészsége is veszélyben volt, amikor nem tudtak egy rövid időt hűvösben tölteni. Képviselőtársaimmal folytatjuk az akciót, hogy minél több óvodába kerülhessen klíma-mondta lapunknak a Fidesz-KDNP képviselője.

Előző sztori

Eggyel több vonatpár naponta és 21. századi kényelem szombattól a szegedi InterCityn

Következő sztori

Hamarosan elkezdődhet a Szeged-Szabadka tram-train tervezése