Kiskorú fiával és disznóölő késsel vett elégtételt

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megfenyegetett egy férfi egy másikat egy megyei kisváros sportpályáján, mert úgy vélte, kikezdett a fia barátnőjével. A történésekbe kiskorú fiát is bevonta – derül ki a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményéből.

A megalapozott gyanú szerint a férfi a kiskorú fiával és négy másik tárásával kereste meg a sértettet csütörtök késő délután, majd felelősségre vonta amiatt, hogy kikezdett a fia barátnőjével.

Ezután a gyanúsított megfejelte, majd megütötte a sértettet, végezetül ő egy disznóölő kést, a fia pedig egy pillangó kést nyomott a sértett hasához, annak közlése mellett, hogy kibelezik és megcsonkítják, ha nem fizet bánatpénzt nekik.

A sértett ennek hatására egy doboz cigarettát és 2500 forintot adott át a gyanúsítottaknak, és még térdepelve bocsánatot is kellett kérnie. A bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta.

Előző sztori

Nincs megállás: csaknem kétezer migránst fogtak a hétvégén

Következő sztori

Megfékezték a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet