Politika

Alpolgármester lehet Binszki József

Alpolgármester lehet Binszki József

2022. szeptember 23., péntek
Alpolgármester lehet Binszki József

Várospolitikai alpolgármesternek léphet elő a DK szegedi elnöke, amennyiben október 7-én megválasztja a közgyűlés. Az önkormányzat tájékoztatása szerint Binszki József társadalmi megbízatásos jogviszonyban csinálná mindezt, így kevesebb lesz a tiszteletdíja, mint főállásban lenne.

A Demokratikus Koalíció frakcióvezetője a kulturális, oktatási és szociális intézmények működését felügyelné alpolgármesterként.Az önkormányzati hírportálnak azt mondta, Szegedért fog dolgozni, ezért reméli, hogy valamennyi képviselő támogatja majd a tisztségében, hiszen a város érdeke a hatékonyabb városvezetési struktúra visszaállítása.

Binszki hozzátette, Szeged önkormányzata eleve egy 1+3 fős vezetési modellre lett felépítve, tehát a harmadik tisztség nem újdonság, mindig is szerepelt a szervezeti és működési szabályzatban. Szerinte a mostani időszak különleges volt, mert csak két alpolgármestere volt a városnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.