400 adag halászlét osztott ki a szegedi Fidesz a Partfürdőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismert, a hétvégén 14. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált Szegeden. Természetesen a szegedi Fidesz sátránál is rotyogott a bogrács. Német Ferenc, a párt önkormányzati képviselője lapunknak elmondta, kiváló hangulatban, remek idő mellett zajlott halászléfőzés szombaton a Partfürdőn.

Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk. Pénteken még szakadó esőben raktuk össze a sátrat, de szombatra beütött a napsütés. Rég voltak ennyien a Fidesz sátránál, összesen 400 adag halászlevet osztottunk ki, továbbá elfogyott 5 hordó sör is.

mesélte a képviselő.

Hozzátette, olyannyira jó volt a hangulat, hogy még este 8-kor is voltak vendégek a Fidesz sátránál. Német Ferenc elárulta a sikeres recept titkát is.

A szegedi hal, a makói hagyma, szőregi pirospaprika, az üllési zöldpaprika és a csapat szeretete varázsolta finommá a halászlét.

zárta gondolatait a képviselő.

A rendezvényen részt vett Mihálffy Béla, Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője is, aki lapunknak elmondta, örömmel töltötte el, hogy milyen sokan kilátogattak a Fidesz sátrához.

Örömteli, hogy továbbra is ilyen népszerű a szegedi halászfesztivál. Nagy szükség van az ilyen és ehhez hasonló, közösségépítő rendezvényekre a szegedieknek – fogalmazott Mihálffy.

Előző sztori

Rendkívüli támogatást nyújt a kormány a gazdáknak

Következő sztori

Riasztó rezsiszámokat posztolt Székesfehérvár polgármestere