Krimi

Vajon kié lehet ez az autó?

Vajon kié lehet ez az autó?

2022. augusztus 11., csütörtök
Vajon kié lehet ez az autó?

A Szegeden láttam nevű Facebook-csoportban jelent meg egy vitaindító poszt arról, hogy állítólag hónapok óta elhagyatottan áll az Árkád parkolójában az alábbi autó.

Nem ez az első eset Szeged környékén, hogy autók maradnak elhagyatottan. Ami ebben a sztoriban viszont érdekes, hogy nem egy mellékúton vagy kis erdő vagy patak mellett elhagyott autóról van szó, hanem az Árkád parkolójáról.

A poszt szerzője - annak költőiségét megkérdőjelezve - kérdezi, nem hiányzik-e valakinek. Hozzáteszi, és a képpel ezt jól láthatóan alá is támasztja, hogy ,,már minden hiányzik róla". Azt mi tesszük hozzá, hogy azóta össze is firkálták.

Akadt a poszt alatt olyan kommentelő, aki emlékeztetett: volt már korábban rá példa, hogy több autó is hónapok óta foglalta a helyet az Árkádban, amire akkor meglepő válasz érkezett:

Hogy mennyire lehet igaz ez a sztori, azt mindenki döntse el maga.

Egyéb fejlemények is akadnak az autó kapcsán: bár jogi okokból a rendszámot kitakartuk, az egyik hozzászólónak állítólag sikerült beazonosítania a Vehicle Smart mobilapplikációval a gépjárművet. Eszerint nagy-britanniai rendszám van rajta, és 2014 óta nincs forgalmi engedély rajta.

Keressük az Árkád Szegedet annak kapcsán, mit tudnak tenni a mélygarázsban hagyott gépkocsikkal, amint választ kapunk ,frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.