SZIN bérlettel és 72 órás SZKT-jeggyel hat napon át korlátlanul utazhatunk Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Közlekedési Társaság közleménye szerint az augusztus 23-ai üzemkezdet és augusztus 28-ai üzemzárás között megrendezett Szegedi Ifjúsági Napokra a teljes rendezvényre érvényes karszalagos bérlettel rendelkező utasok, amennyiben rendelkeznek a megjelölt időszak között érvényesített 72 órás jeggyel (elővételi, fedélzeti, mobilalkalmazásban váltott),

a megjelölt időszakban korlátlan átszállással utazhatnak bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton

az érvényesített 72 órás jegyük és karszalagjuk együttes felmutatásával. Az üzemzáráson az adott nap utolsóként induló járatát kell érteni.

A „72 órás jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, vagy QR-kóddal, azaz nyomtatott időpecséttel, vagy elektronikusan érvényesítsék. Kivéve a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt 72 órás jegy, mert a vásárlás során annak kiadásakor az már érvényes, így újbóli érvényesítése nem szükséges.

Előző sztori

Csikkeket számolt a Guinness-rekorder, szomorú eredményre jutott

Következő sztori

Szegedi kutatók kaptak állami elismerést