Szerdán újabb világbajnokság kezdődik a Maty-éren

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az év legfontosabb kajak-kenu utánpótlásversenye kezdődik a Maty-éren. A világ legjobb U23-as és ifjúsági kajakosai, kenusai versenyeznek majd öt napon keresztül Szegeden. A magyar válogatottban több olyan versenyző is hajóba száll, aki már a felnőtt mezőnyben is bizonyított.

Az olimpiai ezüstérmes kajakos Varga Ádám, az olimpikon és világbajnok kenus Adolf Balázs, de éremeséllyel áll rajthoz a szegediek világbajnok kenusa, Nagy Bianka is.

TIZENEGY SZEGEDI VERSENYZŐ ÁLL RAJTJOZ

Az MVM Szeged VE-t tizenegyen képviselik ezen az eseményen: az ifjúsági keretben ott van a kajakos Ozsgyáni Bence, a kenusok között Molnár Csanád, Szarka Krisztián, Szilágyi Balázs, Kiss Ágnes, Molnár Csepke és Gyányi Levente Az U23-asoknál pedig a kajakos Balogh Gergely a kenus Nagy Bianka, Molnár Csenge és Zombori Dominik áll rajthoz. A szegediek összesen 17 versenyszámban érdekeltek.

A keddi megnyitó után szerdától vasárnapig zajlanak majd a versenyek, 9 órától indulnak a futamok. A döntőket péntektől vasárnapig rendezik.

Előző sztori

A vita nem csitul: hangos volt vagy sem a SZIN?

Következő sztori

Országosan több mint 20 százalékkal drágultak a lakbérek, Szeged továbbra is a legdrágábbak között