Meghosszabbít egy fontos határidőt az MVM

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 15-ig meghosszabbítja a rendkívüli óradiktálás lehetőségét az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. A dátum-módosítás vélhetően többek között amiatt következett be, hogy a bejelentés hatására leterhelődött az ügyfélszolgálat.

Az MVM tájékoztatása szerint a mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással. 

A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleinknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban.

Leszögezik, hogy amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Előző sztori

Újabb támogatást kap az SZTE részvételével alapított európai egyetemi szövetség

Következő sztori

Csak pénzért lehet pótolni a védettségi igazolványt