Gazdaság

Meghosszabbít egy fontos határidőt az MVM

Meghosszabbít egy fontos határidőt az MVM

2022. augusztus 2., kedd
Meghosszabbít egy fontos határidőt az MVM

Augusztus 15-ig meghosszabbítja a rendkívüli óradiktálás lehetőségét az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. A dátum-módosítás vélhetően többek között amiatt következett be, hogy a bejelentés hatására leterhelődött az ügyfélszolgálat.

Az MVM tájékoztatása szerint a mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleinknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban.

Leszögezik, hogy amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.