Közösség

Közösségi takarítást szerveznek a Kárász utcán

Közösségi takarítást szerveznek a Kárász utcán

2022. augusztus 1., hétfő
Közösségi takarítást szerveznek a Kárász utcán

Egyes lakók megelégelték a koszos Kárász utcát, ezért a Szegeden láttalak Facebook-csoportból indult kezdeményezésre valaki úgy döntött: megpróbálja a lakók segítségével feltakarítani azt.

Az esemény leírás szerint a szervező augusztus második felére tervezi a takarítást- ennél konkrétabb időpont azonban nincs. Mint azt írja:

,,Ne csak a billentyűzetet püföljük! Kárászra fel, takarítsunk a Kárász utcán. Ha mindig másokra mutogatunk, és vagy várunk a csodára. Az nem vezet sehova. Mutassuk meg együtt, hogy mennyire fantasztikus Szeged és a benne élő emberek!"

A közösségi takarításra eddig összesen 18-an jelentkeztek, amit a szervező ,,erősen kevésnek" gondol. Ugyanakkor a szervezés az említett Facebook-csoportban is zajlik, amiből kiderül, hogy már több mint 20-an jelentkeztek az ,,eseményre", így vélhetően - ha nem is rohamtempóban, de - lesz valami a közösség erejének hála.

Egy hozzászóló szerint azonban ezt a városnak kellene megoldani, mert ,,így is fizetünk elég adót".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.