Közösségi takarítást szerveznek a Kárász utcán

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyes lakók megelégelték a koszos Kárász utcát, ezért a Szegeden láttalak Facebook-csoportból indult kezdeményezésre valaki úgy döntött: megpróbálja a lakók segítségével feltakarítani azt.

Az esemény leírás szerint a szervező augusztus második felére tervezi a takarítást- ennél konkrétabb időpont azonban nincs. Mint azt írja:

,,Ne csak a billentyűzetet püföljük! Kárászra fel, takarítsunk a Kárász utcán. Ha mindig másokra mutogatunk, és vagy várunk a csodára. Az nem vezet sehova. Mutassuk meg együtt, hogy mennyire fantasztikus Szeged és a benne élő emberek!”

A közösségi takarításra eddig összesen 18-an jelentkeztek, amit a szervező ,,erősen kevésnek” gondol. Ugyanakkor a szervezés az említett Facebook-csoportban is zajlik, amiből kiderül, hogy már több mint 20-an jelentkeztek az ,,eseményre”, így vélhetően – ha nem is rohamtempóban, de – lesz valami a közösség erejének hála.

Egy hozzászóló szerint azonban ezt a városnak kellene megoldani, mert ,,így is fizetünk elég adót”.

Előző sztori

Túl sok a tűzeset, növelik a katasztrófavédelmi állomány létszámát

Következő sztori

Ismét teljes az ellátás az Urológiai Klinikán