A Ferencvárost is megjárt csatárt igazolt a Szeged a Lokiból

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy évig kölcsönvette a DVSC élvonalbeli csapatától a 23 éves Kundrák Norbertet a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgó csapata. A DVTK nevelésű játékos a Magyar Futball Akadémiáról szerződött a Ferencvárosba, ahol a magyar bajnoki és kupameccsek mellett az Európa Liga selejtezőjében is pályára lépett a zöld-fehéreknél. Másfél évig játszott Soroksáron, majd a DVSC-be igazolt, egy évet játszott a DEAC-nál is. A legutóbbi szezont sérülés miatt kihagyta, de az NB I rajtja után már pályára lépett a Lokiban ebben a szezonban.

 – Örömmel jöttem Szegedre, ahol szeretném, ha minél hamarabb formába lendülnék és gólokkal, gólpasszokkal segíthetném a csapatot. Azt gondolom, hogy a Szegednek nem az NB II-ben, hanem az élvonalban van a helye, amit ma délután csak megerősített, amikor körbevittek a Szent Gellért Fórumban, Az NB II nagyon kiegyensúlyozott bajnokság, a feljutás hatalmas bravúr lenne, de nekünk az élmezőnyben kell végeznünk-nyilatkozta Kundrák Norbert a csapat hivatalos oldalán.

Előző sztori

Autós oktatók demonstráltak a kedvezőbb adózásért

Képek a cikkben
Következő sztori

Szegeden ünnepelte lánya születésnapját Novák Katalin