Vasárnap is hosszú sorokra kell számítani a röszkei határon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak három, az onnan érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a határátlépésre, az autóbusszal utazóknak mindkét irányban két-két órát.

Erős a forgalom a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi határátkelőhelyen, ahol mindkét irányban egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok 7 és 19 óra között választhatják a tiszaszigeti és a kübekházi közúti határátkelőhelyet.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Romániába tartóknak egy órát kell várakozniuk, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhelyen is. Az utazók itt az egész nap üzemelő kiszombori átkelő felé kerülhetnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Németh Szilárd szerint a legfontosabb a rezsicsökkentés megőrzése

Következő sztori

Latorcai: most is az a kérdés, mint Nándorfehérvárnál: megtartjuk-e Magyarországot magyarnak