Közlekedés

Vasárnap is hosszú sorokra kell számítani a röszkei határon

Vasárnap is hosszú sorokra kell számítani a röszkei határon

2022. július 24., vasárnap
Vasárnap is hosszú sorokra kell számítani a röszkei határon

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak három, az onnan érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a határátlépésre, az autóbusszal utazóknak mindkét irányban két-két órát.

Erős a forgalom a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi határátkelőhelyen, ahol mindkét irányban egyórás a várakozás.

A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok 7 és 19 óra között választhatják a tiszaszigeti és a kübekházi közúti határátkelőhelyet.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Romániába tartóknak egy órát kell várakozniuk, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhelyen is. Az utazók itt az egész nap üzemelő kiszombori átkelő felé kerülhetnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.