Unokája születése kapcsán is Orbánba tudott rúgni Márki-Zay Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sikerült Márki-Zay Péternek egyetlen posztba süríteni a Like-begyűjtést, a cukiságot és az elmaradhatatlan politikai támadást is. Hódmezővásárhely polgármestere látszólag arról számolt be, hogy unokája született, de a végére sikerült alapos rendszer-szidalmazást is belevinnie ebbe a posztjába is.Az alul maradt miniszterelnök-jelölt azt írta: “távolról izgulta végig kislánya szülését – Felícia viszont ott volt mindvégig Lilla lányával és kézben tarthatta első unokájukat, Boldizsárt. Isten hozta és adjon neki jó egészséget és sok boldogságot!”

Ennyi épp elég lett volna, de a politikus, az unokája érkezésekor is politikus marad, ezt a tételt Márki-Zay is igazolta azzal, ahogyan folytatta bejegyzését.

“Nehéz dolgunk lesz, tekintve hogy édesapját, vejemet, a kis család egyetlen kereső eltartóját, egyértelműen politikai okból, miattam, most bocsátották el állásából a teljes tantestület tiltakozása ellenére – ilyen rendszerben élünk…”

– fogalmazott meg azonnal egy vádat, de hogy mi alapján, arról nem írt bővebben.

Végül kifejtette, “mégis azt mondja, hogy még ebben a borzasztó, bűnözők által irányított rendszerben is itt kell helytállniuk. Itt kell magyarnak nevelniük gyermekeiket és unokáikat! Isten áldja a magyarokat, Isten óvja Magyarországot!”. 

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Keleti varázs – Lótusz napok a Füveszkertben

Következő sztori

Az aszály ellenére is van remény a megmaradásra a homokhátsági gazdáknak