Új élet vár: felvételi pontszámokat hirdettek a Dugonics téren

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár ezekben a percekben is zajlanak a boldogság (vagy épp a vigasz) órái egy kiadós ValMar-koncerttel, pontban este 8-kor kihirdették az idei felsőoktatási ponthatárokat.

Idén is megtartották a Pont Ott Partit a Szegedi Tudományegyetem épületénél. A várakozás óráiban több ismertebb DJ adta a talpalávalót. A Rádió 1 stábjának konferálásában pedig sor került tombolára is, melynek keretében igen értékes ajándékokat, többek között SZIN bérletet nyerhettek a résztvevők.

A színpadon két ,,pólóvető” ágyú is helyet kapott, ami véletszerűen lőtt ki egy-egy pólót a tér irányába. Ezen kívül saját standot kapott a Szegedi Ifjúsági Napok, a Magyar Honvédség katonai toborzósátra is felállt, de a Mathias Corvinus Collegium (MCC) is részt vett az eseményen.

A felvi.hu adatai alapján továbbra is ,,slágerszak” a kommunikáció- és média 420 ponttal, valamint a pszichológia 438-al. Az orvosira 418 kellett, míg a jogi kar jogász szakára 436.

Az eseményen a Szegedma is ott volt, ahol az öröm pillanatainak élő közvetítésén túl a felvételizőkkel is beszélgettünk – erről videónk hamarosan érkezik!

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Szobrot állítottak Varga Mátyás díszlettervezőnek a szegedi Dóm téren

Következő sztori

“Simán bejutott” az orvosira Botka László lánya