Politika

Szegedi Fidesz: Gyurcsány hívja vissza azonnal a Lenin-fiúkat!

Szegedi Fidesz: Gyurcsány hívja vissza azonnal a Lenin-fiúkat!

2022. július 28., csütörtök
Szegedi Fidesz: Gyurcsány hívja vissza azonnal a Lenin-fiúkat!

A Szegedi Fidesz is reagált a hajnali gyújtogatásra.

Miután ma hajnalban betörtek és Molotov-koktéllal próbálták meg felgyújtani a szegedi Fidesz-irodát. A szegedi Jobbik már elítélte a történteket - most pedig a szegedi kormánypárt is kiadott egy közleményt:

,,Ma hajnalban egy férfi bezúzta a Szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodájának ablakát, majd a helyiségbe bejutva gyújtogatni kezdett. Ez a szemmel látható következménye a Gyurcsány-párt folyamatos 
hergelésének" - kezdik a közleményt.

A párt szerint természetes, hogy a pártok között nézetkülönbségek vannak, az azonban elfogadhatatlan, hogy mindez a tettlegességig fajuljon.

,,A Fidesz-iroda egy munkahely, ahol férfiak, nők, családapák és családanyák dolgoznak, nem engedhetjük, hogy a baloldal által felhergelt emberek erőszakhoz folyamodjanak és békés emberek hétköznapjait keserítsék meg. Senkitől sem várható el, hogy abban a rettegésben járjon dolgozni, hogy bármikor rátörhetik az ajtót vagy 
Molotov-koktélt dobhatnak rá." - áll a közleményben. Emlékeztetnek: nem ez az első eset, hogy a szegedi irodát és azok dolgozóit atrocitás éri: legutóbb a 2018-as országgyűlési választások éjszakáján ,,szintén a baloldal által hergelt" emberek törtek be és bántalmazták az ott dolgozókat.

,,Elítéljük az erőszakot, ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy a baloldal állandó gyűlölködése sajnos időről-időre termékeny talajra hull. Ezért felszólítjuk Gyurcsány Ferencet és pártját, hogy fejezzék be a folytonos uszítást és azonnal hívják vissza a Lenin-fiúkat!" - írja a szegedi Fidesz.

Kiemelik, hogy az, hogy az esetnek nem lettek sérültjei és hogy nem égett ki a teljes iroda, az kizárólag a szegedi rendőrök gyorsaságának volt köszönhető, munkájukat a párt hálásan megköszönte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.