Mindkét idei BL döntős a Pick Szeged csoportjában a BL-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pick Szeged, a magyar bajnok jogán az első kalapból, a Veszprém, mint szabadkártyás, a harmadik kalapból várta a sorsolást. A szabályok szerint a két magyar csapat nem kerülhetett egy csoportba.

A Szeged a B csoport első pozíciójába került, az első kalapból a BL győztes Barca került még oda. A második kalapból a BL-be visszatérő szlovén Celje, és a BL döntős Kielcet sorsolták a Pick mellé. A harmadik kalapból nem kellett sorsolni az országszabály miatt, így a Nantes és Final4-ben bronzérmes Kiel került a szegedi csoportba. A negyedik körben az Aalborg helye biztos volt a B csoportban, a sorsolás után pedig az Elverum került nyolcadiknak oda.

A csoport: Telekom Veszprém (magyar), Paris Saint-Germain (francia), SC Magdeburg (német), GOG Gudme (dán), Porto (portugál), Orlen Wisla Plock (lengyel), Dinamo Bucuresti (román), PPD Zagreb (horvát)

B csoport: Pick Szeged, Barcelona (spanyol), Lomza Industria Kielce (lengyel), HBC Nantes (francia), THW Kiel (német), RK Celje PL (szlovén), Aalborg HB (dán), Elverum HB (norvég)

GARANTÁLTAN TELTHÁZAS MECCSEK LESZNEK MÁR A CSOPORTKÖRBEN

-Szemre talán a nehezebb csoportba kerültünk, mindkét BL döntős ellen játszunk már ebben a körben. A szurkolóink nagyszerű meccseket láthatnak a Pick Arénában, ahol egészen biztos, hogy több meccsen is telt ház előtt játszunk. Ahhoz hogy Kölnbe jussunk rangadókat kell nyerni már a csoportban, erre készülünk júliustól. Fontos, hogy az első négy hely valamelyikén végezzünk ebben a körben, mert akkor ebből a csoportból nem kaphatunk vissza csapatot az elődöntőig-értékelte a sorsolást lapunknak Bodó Richárd.

Előző sztori

Tovább marad velünk az extrém hőség, ezekre figyeljen!

Következő sztori

Nincs megállás: drasztikusan drágult a Szegedi Vadaspark is