Közélet

Megint a katamódosítás ellen tüntetnek Szegeden

Megint a katamódosítás ellen tüntetnek Szegeden

2022. július 18., hétfő
Megint a katamódosítás ellen tüntetnek Szegeden

Ezúttal Tóth-Benedek Csanád, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt helyi képviselője szervezi.

A múlt héten a Momentum érdekeltségébe tartozó Veritas Virtus Libertas (VVL) már tartott egy rögtönzött, keveseket érdeklő tüntetést a katamódosítás ellen. A kutyapárt azonban már az azóta bejelentett, módosított rezsicsökkentés miatt is szervezi a tüntetést.

Mint a az esemény Facebook-felületén írják, ,,az elmúlt héten bejelentett változtatások megmutatták, hogy az országban a tisztességes emberek nem élnek jogbiztonságban, mert a türannosz kénye és kedve szerint változtatja meg napokon belül százezrek életét."

A szervezők szerint ezért ,,sok pártoskodás és beszédek helyett aktív módon" kívánnak tüntetni, ,,az utcákon képviselve az aránytalan megszorításokkal szembeni ellenérzéseket."

Ennek megfelelően azt kérik a résztvevőktől, hogy hagyják otthon a pártlogókat, mindenki várnak azonban nemzeti zászlókkal, transzparensekkel vagy csak civilben. Külön várják azokat, akik a rossz bérük miatt másodállásban KATA-sok, és a taxisokat is, mivel a szervezők szerint a benzinár-sapka lesz a következő, amit eltörölnek.

A tüntetés este 6-kor, a Rákóczi téren kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.