Ismét tüntetők sétáltak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Este 6 órára hívták a kormány ellen tüntetni akarókat a szervezők a Klauzál térre. A beszédek kezdetekor száznál is kevesebben voltak. Akadt egy kis vita az egyik felszólaló és a hallgatóság között. Egy férfi ugyanis hangosan kérdezte, hogy vajon a futárcégek miért nem oldják meg, hogy a futároknak a megváltozott adózásukat fizetik. Gyorsan elcsitították az urat, mondván itt most a kormányt “sikk” szidni.

A forgalomlassító menet fél 7-kor indult a Belvárosi híd irányába-természetesen a Fidesz irodát útbaejtve. A nagyjából 300-350 főre dúzadt a “tömeg”, a forgalmat saroktól-sarokig tudták lassítani. A Népkert sor után a Bertalan hídra kanyarodtak, ahonnan már a szegedi oldalon a József Attila sugárút volt az útvonal. A menet a Glettfeleder Gyula téren állt meg 8 óra előtt. Itt újabb beszédek köfevtkeztek, amit egyre kevesebben néztek és hallgattak, végül 9 óra előtt be is fejezték a tüntetést.

Előző sztori

Lemondott a miniszterelnöki megbízott Orbán tusványosi beszéde miatt, komoly vita alakult ki

Következő sztori

Brutális infláció: akár további 40 százalékkal drágulhat a kenyér ára