Hétfőtől fizetni kell a tram-trainon, megmutatjuk, mennyit!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiderült, mennyibe kerül augusztus 1-től a tram-train – írta a Promenad24.hu.

A MÁV-Start többféle zónát alakított ki.

A Promenád24 által megszerzett tarifatáblákból kiderül, hogy Szeged és Algyő között 370, Algyő és Hódmezővásárhely között 310 forintért válhatjuk meg a vonaljegyet.

Szeged-Algyő-Vásárhely között pedig 465 forintért lehet majd utazni.

Hódmezővásárhelyen belül 265 forintos jeggyel lehet igénybe venni a vasútvillamost. Összesen hatféle havibérletet lehet majd vásárolni, ezek ára attól függ, hogy milyen viszonylatban szeretnénk majd használni. Ami a havibérleteket illeti, az úgynevezett kétzónás bérlet Szeged-Algyő vagy Algyő-Vásárhely között 11 900 forintba kerül majd teljes áron.

A háromzónás bérlet Szeged-Algyő-Hódmezővásárhely között 17 800 forint lesz.

Ahhoz, hogy Szegeden el tudjuk fogadni a kombinált bérleteket és jegyeket, a Városüzemeltetési Bizottság döntésére van szükség. Nagy Sándor városüzemeltetési alpolgármester Facebook-posztjában azt írta, hogy csütörtökön a bizottság elé kerülnek a közös értékszelvény típusok, és az arról szóló megállapodás is, hogy helyi utazásra a szegediek a helyi díj megfizetése mellett használhatják a tram-traint is.

Előző sztori

Hatalmas tűz tombol a felgyői regionális hulladékkezelő központnál

Következő sztori

Profitálj a múlt tapasztalataiból – Az elmúlt évtized legjövedelmezőbb befektetései