Közélet

350 forint lesz a sör az állami ünnepségen!

350 forint lesz a sör az állami ünnepségen!

2022. július 28., csütörtök
350 forint lesz a sör az állami ünnepségen!

Egy napra máris sikerül legyőzni a háborús inflációt!

Első pillantásra szinte hihetetlen árlista jutott a Metropol birtokába. A lap azt írja, az augusztus 20-ai állami ünnepség helyszínein 350 forintba kerül egy korsó Borsodi Világos, de aki a dobozos változathoz ragaszkodna, az is pontosan ugyanannyit fizet majd.

Megemlítik, hogy a mostanában divatos minőségi IPA sörért is csak ötven forinttal lesz drágább, ami nyilvános rendezvényen ma már szinte elképzelhetetlen.

Aki marad a jó hagyományos magyar fröccsnél, ugyancsak meglepődhet, mert a borok decije sem kerül majd többe mint 200 forint, vagyis egy fröccs és egy sör ára lényegében egyforma lesz.

Aki az ünnep alkalmából inkább pálinkára vágyik, annak sem kell túlságosan mélyen a zsebébe nyúlnia. A "minőségi" pálinkákból 690 lesz egy feles, míg a szilva pálinkáért mindösszesen 590 forintot kell csak letennie a pultra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.