Újabb belső védőt igazolt a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csütörtökön bejelentette, hogy szerződtette az egyszeres válogatott Tóth Bencét. A Vasas hátvédjét egy újabb belső védő követi az érkezők listáján, ugyanis a kék-feketék hivatalos honlapjának beszámolója szerint a debreceni nevelésű Kovács Gergő is a klubnál folytatja.

A 2002-es születésű játékos a fiatal kora ellenére a legutóbbi két szezonban a DVSC NB III-as csapatában szerepelt, ahol az elmúlt idényben 32 mérkőzésen három gólt szerzett.

– Folyamatos fejlődés és sikerek reményében érkeztem. Tetszettek az Adem Kapic sportigazgató által felvázolt tervek. Láttam, hogy tavaly negyedik lett a csapat, idén is ez a minimum elvárás. A későbbiekben szeretnék az NB I-ben szerepelni. Nagyon jó hangulat fogadott az öltözőben, tetszett a környezet. Szerencsére a csapattársak hamar befogadtak és a szakmai stáb is jó benyomást keltett. Nagyon jó körülmények vannak Szegeden, minden adott a fejlődéshez – nyilatkozta a klub honlapjának a friss szerzemény.

Előző sztori

Csaknem kétszáz migránst kapcsoltak le Szeged környékén egyetlen éjszaka alatt

Következő sztori

“Sosem lehet elégszer köszönetet mondani Magyarországnak”