Közélet

Szegedi Fidesz: Tóth Péternek azonnali hatállyal mennie kell!

Szegedi Fidesz: Tóth Péternek azonnali hatállyal mennie kell!

2022. június 28., kedd
Szegedi Fidesz: Tóth Péternek azonnali hatállyal mennie kell!

Mint azt megírtuk a Jobbik szegedi elnöke, Tóth Péter nem tudja befogadni, hogy párttársa, Komjáti Zotán alulmaradt a vasárnapi időközi önkormányzati választásokon. A közösségi térben kezdett "románozni" és fenyegetőzni a volt önkkormányzati képviselő.

Ezzel kapcsolatban a szegedi Fidesz-KDNP közleményt juttatott el lapunkhoz, amit változtatás nélkül közlünk.

Tóth Péternek, a szegedi Jobbik elnökének azonnal le kellene mondaniaazután az ámokfutás után, amit a mai napon a közösségi oldalonelkövetett. Közszereplőhöz teljesen méltatlan az az uszító, fenyegetőés becsmérlő hangnem, amit Tóth megengedett magának Ruzsa Rolandmegválasztott önkormányzati képviselővel szemben.

Tóth Péter mai kirohanásával ismét bebizonyította, hogy még mindig szélsőséges, rasszista és xenofób nézeteket vall.

Ezért a szegedi Fidesz és KDNP nevében felszólítjuk Tóth Pétert, hogy alpári megnyilatkozásait követően haladéktalanul mondjon le mindenközéleti tisztségéről, így a szegedi Jobbik elnöki pozíciójáról is.

Chovanecz Kata, önkormányzati képviselő, Fidesz
Haág Zalán, a szegedi KDNP elnöke és frakcióvezetője

Kérdéseket küldtünk a közgyűlés munkájában résztvevő többi pártnak is, ha választ kapunk, megírjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.