Ruzsa Roland nyert Kiskundorozsmán, Komjáti nem is szavazott

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyértelmű volt a választók akarata a kiskundorozsmai időközi önkormányzati választáson. Ruzsa Roland, a Fidesz jelöltje a szavazatok 59 százalékával, magabiztosan nyerte a voksolást. Ezzel egyébként

elfogyott Botka László biztosnak nevezhető többsége a városvezetésben,

mostantól folyamatosan egyezkednie kell a Demokratikus Koalícióval mindenben, a Jobbikra pedig már nincs szüksége többé, hiszen “megbuktak”.

Ruzsa baloldali ellenfele, a jobbikos Komjáti Zoltán 38 százalékkal zárt, Nagy Ferenc a Kétfarkú Kutyapárt képviseletében 2 százalékot ért el, a független Szabó Ákos a szavazatok 1 százalékát kapta.

Ruzsa Rolandot sikerült elkapnunk egy villáminterjúra, ezt videóban mutatjuk, mert alig 1 perc.

Ruzsa tehát azt mondta, örül a győzelemnek, sokat kell még tanulnia, és bízik abban, hogy olyan jó képviselője lesz majd a dorozsmaiaknak, mint Mihálffy Béla volt.

Komjáti Zoltán nem is szavazott, hiszen nem is Dorozsmán él

A szavazóköri informátoraink szerint egyikben szavazókörben sem látták Komjáti Zoltánt. Ez nem nagy csoda, ugyanis a Jobbikos jelölt nem is Szegeden él, hanem Kunbaján, ahol CSOK-ból épített házat.

Komjáti Zoltán közösségi oldalán gratulált a megválasztott képviselőnek.

Előző sztori

Államtitkári látogatás Újszentiván polgármester-jelöltjénél

Következő sztori

Szegeden sem úsztuk meg a hőségriadót