PROMO

Pár napos pihenésre indulunk? Ne pakoljuk túl a bőröndöt!

Pár napos pihenésre indulunk? Ne pakoljuk túl a bőröndöt!

2022. június 21., kedd
Pár napos pihenésre indulunk? Ne pakoljuk túl a bőröndöt!

Egy ideje már egyre népszerűbbnek számítanak a pár, akár csak egynapos külföldi kiruccanások. Ez jórészt azért történt, hogy a fapados repülőjegyek miatt jóval olcsóbbá vált a külföldi utazás. Ennek köszönhetően pedig egyszerűen megéri pár napra átugrani szinte bármelyik országba. Na de hogyan készüljünk fel az ilyen rövid utazásokra, hogy ne cipekedéssel teljen a nap jó része? Melyek a legszükségesebb tárgyak, amiket mindenképp érdemes magunkkal vinni?(x)

A kedvenc mászkálós cipőnk

Ez alapvető, hiszen olyan cipőt, amiben jól bírjuk a több kilométeres városnézéseket nem kapunk meg akárhol. Ezért mindenképp olyat vigyünk magunkkal, ami már jól bejáratott, megbízható sétálós lábbeli. Érdemes olyat választani, ami minden szettünkhöz majd jól mutat, hiszen egy-két napra nem érdemes több cipőt magunkkal vinni.

A legfontosabb pipere eszközök

A kedvenc parfümünk és krémünk nem árt, ha velünk van, továbbá a fogkefe sem hátrány. Ugyanakkor az olyan kiegészítőket, mint a szájzuhany, vagy a hajgöndörítő inkább hagyjuk otthon. Pár napra egyszerűen nincs értelme magunkkal cipelni, és csak a helyet foglalja majd a szuvenírek elől. Ha nem muszáj, a tusfürdőt se cipeljük feleslegesen. Aprópénzért bármelyik helyi üzletben kaphatunk ilyesmiket. Ám ha mégis ragaszkodunk a tusfürdőhöz, akkor sokkal praktikusabb, ha ezekből a drogériákban kapható mini, utazáshoz készült darabokat szerezzük be.

Ruhából csak a minimálisat!

Lehetőleg olyan ruhákat vigyünk, amiben valóban jól érezzük magunkat és univerzálisan hordhatóak. Egy-két napra bőven elég maximum két alsóruházat, és két felső. Nem kell túlbonyolítani. Ráadásul az ilyen alkalmak egyébként is remek lehetőségek arra, hogy olyan ruhákat szerezzünk be, amiket otthon nem tudnánk. Vagyis akár egy kellemes ruhavásárlással is összeköthetjük a kiruccanásunkat. A nagyobb külföldi városokban, például Londonban vagy Milánóban szinte fillérekért kaphatunk olyan ruhákat, amiket itthon lehet, hogy csak jóval drágábban szerezhetnénk meg. Tehát egyáltalán nem kell problémázni azon, hogy milyen ruhát vigyünk magunkkal egy ilyen rövid utazásra.

Támogatott tartalom!
Képek forrása: Freepik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.