Politika

Leválthatják Márki-Zay Pétert?

Leválthatják Márki-Zay Pétert?

2022. június 18., szombat
Leválthatják Márki-Zay Pétert?

Tisztújítás elé néz a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), Hódmezővásárhely polgármesterének pedig Deutsch Tibor és Magyar György ügyvéd lesz a kihívója. A politikus szerint nem kizárt, hogy az elképzeléseivel ellentétes döntés születik.

Médiaértesülések szerint 120 taggal bővült a szervezet a szombati tisztújítás előtt. Az új tagok is szavazhatnak majd az elnök személyéről. A tömeges tagfelvételnek Márki-Zay szerint nincs köze a tisztújításhoz, a választások miatt tagfelvételi moratórium volt érvényben, és az ebben az időszakban felhalmozódott Kossuth körök által jelölt tagokat hagyták jóvá - már akit felvettek, volt ugyanis, aki nem teljesítette ennek a követelményeit.

Hódmezővásárhely polgármestere szerint az elnökség pont azért döntött a felvétel mellett, mert a jelöltek között több olyan, régóta aktív személy is van, aki a jelenlegi vezetés kritikusa lett, így elutasításuk újabb ok lehetett volna az elégedetlenségre.

A politikus szerint kisebbségben vannak a mozgalomban azok, akik nem az ő elképzeléseit támogatják - ez azonban nem zárja ki azt, hogy a tisztújításon ők lesznek többen, így akár még meglepetések is születhetnek.

(Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.