Leválthatják Márki-Zay Pétert?

Tisztújítás elé néz a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), Hódmezővásárhely polgármesterének pedig Deutsch Tibor és Magyar György ügyvéd lesz a kihívója. A politikus szerint nem kizárt, hogy az elképzeléseivel ellentétes döntés születik.

Médiaértesülések szerint 120 taggal bővült a szervezet a szombati tisztújítás előtt. Az új tagok is szavazhatnak majd az elnök személyéről. A tömeges tagfelvételnek Márki-Zay szerint nincs köze a tisztújításhoz, a választások miatt tagfelvételi moratórium volt érvényben, és az ebben az időszakban felhalmozódott Kossuth körök által jelölt tagokat hagyták jóvá – már akit felvettek, volt ugyanis, aki nem teljesítette ennek a követelményeit.

Hódmezővásárhely polgármestere szerint az elnökség pont azért döntött a felvétel mellett, mert a jelöltek között több olyan, régóta aktív személy is van, aki a jelenlegi vezetés kritikusa lett, így elutasításuk újabb ok lehetett volna az elégedetlenségre.

A politikus szerint kisebbségben vannak a mozgalomban azok, akik nem az ő elképzeléseit támogatják – ez azonban nem zárja ki azt, hogy a tisztújításon ők lesznek többen, így akár még meglepetések is születhetnek.

(Index)

Előző sztori

Nagyon hamar leéghetünk vasárnap

Következő sztori

Legendás jaguárok gurulnak be Szegedre