Komoly támogatói akadtak Ruzsa Rolandnak

Vasárnap időközi önkormányzati választást tartanak Kiskundorozsmán, miután a városrészt hosszú évekig sikeresen képviselő és építő Mihálffy Béla parlamenti képviselői mandátumot szerzett áprilisban. A Fidesz-KDNP Ruzsa Rolandot jelölte pozícióra, aki élvezi az országgyűlésben dolgozó volt képviselő támogatását is.

Kiskundorozsmán is nagyon sokan szeretnék, ha a szegedi településrész nem térne le a fejlődést jelentő útról, éppen ezért sokan álltak be a helyiek közül Ruzsa Roland mögé. A jelöltnek azonban most két, az országos politikából jól ismert támogatója is érkezett.

– Az eddigi eredményeket megőrző és a békés nyugodt fejlődés lehetőségét biztosító politikusra van szükségünk-mondta támogatói videójában Varga Judit Igazságügyi miniszter asszony, aki múlt héten Kiskundorozsmán segítette a kampányt.Szerdán Kósa Lajos, egykori debreceni polgármestere, a Fidesz alelnöke járt Kiskundorozsmán.

– Remélem, a kiskundorozsmaiak őt bízzák meg, hogy képviselje a helyieket a szegedi önkormányzatban- írta közösségi oldalán a politikus.

Néhány nappal ezelőtt a Fidesz országgyűlési képviselője, a Technológiai és Ipari Minisztérium miniszterhelyettese is Kiskundorzsmán tartott utcafórumot Ruzsa Rolandaal, akit támogatásáról biztosított.

Előző sztori

Romantikus este Szegeden: megverte, levetkőztette, bezárta, majd újra megverte barátnőjét

Következő sztori

Rettegnek a téltől a németek: válsághelyzetet hirdettek!