Komjáti Zoltán elővette az egyetlen aduját: Botka Lászlót!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A dorozsmai jobbikos jelölt a közösségi oldalán napok óta számol vissza az időközi választásokig, de a számára kellemetlennek tűnhető kérdésekre még mindig nem válaszol.

Komjáti Zoltán jól láthatóan már nagyon várja a vasárnapot, hiszen minden nap kiteszi, hogy még hány nap van hátra a dorozsmai időközi választásokig. Posztjai igen „változatosak”. Ha nem munkagépekkel, vagy a szélmalommal pózol, akkor a szocialista polgármesterbe, Botka Lászlóba kapaszkodik, és még véletlenül sem felejti el kihangsúlyozni, hogy őt Botka támogatja. Hogy a közös kép mikor készülhetett, az rejtély; Botka László ugyanis utoljára akkor hívta fel magára komolyabban a figyelmet, amikor érzésünk szerint egy PR interjút adott a Partizánnak.

Komjáti egyébként az elmúlt 10 napból négy posztot tett közzé a polgármesterrel, és még a borítóképét is átcserélte a Botkával kezelős fotóra.

De miért hallgat még mindig?

A jobbikos politikus nem a szavak embere, nem is nagyon szeret beszélni a múltról. Sőt, még a nyilvános programjait sem árulja el a portálunknak – talán azért, nehogy kérdezni tudjunk tőle.

Kérdeztük már a jobbikos belviszályról, a Hitlert éltető megnyilvánulásairól, de a programjait is szerettük volna megtudni. Mindegyik kérdésünk süket fülre talált. Nem meglepő, hogy nem szeretne a múltjával dicsekedni. Korábban egy röpcédulát idéztünk, ahol „köpönyegforgatónak” és „kétes alaknak” nevezték Komjáti Zoltánt. A szórólapon lévő állításokat meg is alapozták: a röplap szerint

a jobbikos jelölt szidta már a helyi romákat, szidta Orbánt, de Gyurcsányt is, most pedig “a szegedi baloldal egyik kedvence”

Kapcsolódó cikkünk a témában:

Fotók: Komjáti Zoltán Facebook-oldala

Előző sztori

Ulbert Mónika: újra lehet iskola Újszentivánon

Következő sztori

Délutántól ismét napos idő várható