Ismét sokat kell várakozni a röszkei átkelőknél

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több órás várakozás alakult ki a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen csütörtök délelőtt – közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen a Szerbiába tartó személygépkocsiknak és autóbuszoknak egyaránt három órát kell várakozniuk. A belépő oldalon az autóknak kettő, a buszoknak egyórás a várakozás.

A röszkei közúti határátkelőhely kilépő oldalán kétórás a várakozás a személyautóval Szerbiába tartóknak. Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen a kilépő oldalon kettő, a belépőn egy órát kell várniuk az utazóknak.

A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, mindkettő 7 és 19 óra között működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Eltemetik az Internet Explorert

Következő sztori

Szombaton indul a Dómkerti Zenés Esték sorozat a Püspöki Székház udvarán