Közlekedés

Idén is naponta jár majd az Aranyhíd expressz Szegedről a Balatonra

Idén is naponta jár majd az Aranyhíd expressz Szegedről a Balatonra

2022. június 3., péntek
Idén is naponta jár majd az Aranyhíd expressz Szegedről a Balatonra

A MÁV közleménye szerint a Volánbusz nyári menetrendje június 16-án, a vasúti pedig június 18-án lép életbe. A népszerű turisztikai helyeket lényegesen sűrűbben kiszolgáló menetrend augusztus 28-ig lesz érvényben, melyet az utószezoni menetrend követ, alkalmazkodva a turisztikai szezonok változásához.

A közleményből kiderül, az idei szezonban is naponta jár majd az Aranyhíd expressz, amely ezúttal Szeged és Balatonszentgyörgy között közlekedik.

Változott a kerékpárosjegy
Az érvénytartamon belül többszöri utazást biztosító Balatoni kerékpáros túrajegyet (420 forint) kivezette a vasúttársaság, de új Balatoni kerékpáros egyúti jegyet vezettek be, amelynek ára 400 forint. A jeggyel bármely balatoni állomásra/állomásról lehet utazni. Hagyományos km alapú jegyek is válthatóak továbbra is, a balatoni vonatok többségén szükséges a kerékpárhelyjegy váltása is, melynek árazása a járat kapacitásától függ, minél nagyobb a kapacitása, annál olcsóbb a kerékpárhelyjegy, amely 0 és 300 forint között változik – közölte a vasúttársaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.