Hoppá: Joób Márton sem ért egyet a Botka-csomaggal

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Úgy tűnik nem csak a helyi DK-s képviselők nézik kritikusan Botka László polgármester és a városvezetés tevékenységét, de a “sajátjai” között is akad kritikusa.

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, nagyjából 30%-kal megdrágulhat januártól a parkolás, ráadásul egy új, kék parkolási zónával jövő nyártól Újszegedre is kiterjesztenék a fizetős parkolást.

Úgy tűnik azonban, hogy a legtöbbször lojális, a városvezetéshez hű képviselőknél is kicsapta a biztosítékot a tervezett módositás. Joób Márton önkormányzati képviselő egy nyilvános Facebook-csoportban jelezte:

Mindent megtesz, hogy ne menjen keresztül az áremelés.

A fenti poszt alá Joób a következőt kommentelte:

Megkerestük a képviselőt, aki a lapunknak azt válaszolta:

ebben a formában nem tartja jó ötletnek a határozatot.

Hozzátette azonban, hogy a közgyűlést megelőző bizottsági ülések és belső egyeztetések alkalmával reméli, hogy konszenzusra tudnak jutni a napirendi pontban.

A kiírást követően a napirendi pontok egészen a közgyűlés előtti órákig módosulhatnak – a módosítást a képviselők egyénileg is indítványozhatják, azonban ha egy-egy bizottsági ülés megszavazza, akkor az a módosítás véglegessé válik. Korábban persze az is előfordult már, hogy töröltek napirendi pontot…

Előző sztori

Gyurcsányékkal már se benzin, se árstop nem lenne

Következő sztori

Nyáron indíthatnak támadást az ‘LMBTQ-propaganda’ ellen