Közélet

Hoppá: Joób Márton sem ért egyet a Botka-csomaggal

Hoppá: Joób Márton sem ért egyet a Botka-csomaggal

2022. június 28., kedd
Hoppá: Joób Márton sem ért egyet a Botka-csomaggal

Úgy tűnik nem csak a helyi DK-s képviselők nézik kritikusan Botka László polgármester és a városvezetés tevékenységét, de a "sajátjai" között is akad kritikusa.

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, nagyjából 30%-kal megdrágulhat januártól a parkolás, ráadásul egy új, kék parkolási zónával jövő nyártól Újszegedre is kiterjesztenék a fizetős parkolást.

Úgy tűnik azonban, hogy a legtöbbször lojális, a városvezetéshez hű képviselőknél is kicsapta a biztosítékot a tervezett módositás. Joób Márton önkormányzati képviselő egy nyilvános Facebook-csoportban jelezte:

Mindent megtesz, hogy ne menjen keresztül az áremelés.

A fenti poszt alá Joób a következőt kommentelte:

Megkerestük a képviselőt, aki a lapunknak azt válaszolta:

ebben a formában nem tartja jó ötletnek a határozatot.

Hozzátette azonban, hogy a közgyűlést megelőző bizottsági ülések és belső egyeztetések alkalmával reméli, hogy konszenzusra tudnak jutni a napirendi pontban.

A kiírást követően a napirendi pontok egészen a közgyűlés előtti órákig módosulhatnak - a módosítást a képviselők egyénileg is indítványozhatják, azonban ha egy-egy bizottsági ülés megszavazza, akkor az a módosítás véglegessé válik. Korábban persze az is előfordult már, hogy töröltek napirendi pontot...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.