Fotók!

Győzelemmel ünnepelte bajnoki címét az FK Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A diszkoszvetősök 4-0-ra nyertek a Tömörkény ellen a Csongrád-Csanád megyei II. osztály 26., utolsó fordulójában.

A múlt heti, csengelei döntetlennel biztossá vált az FK Szeged bajnoki címe a megyei másodosztályban, így a zárófordulóban csak a szép búcsú volt a tét.

Bajnokcsapathoz méltón kezdtek a szegediek és az első negyedóra végén meg is szerezték a vezetést, miután Martinkovics Milán egy kipattanót értékesített. Félórányi játékot követően Heredea Máté átlövésével megduplázta előnyét a házigazda. Még a szünet előtt eldőlt a három pont sorsa: egy jobboldali beadást Frankó Dávid a kapuba csúsztatott.
A fordulást követően egy mintaszerű támadás végén a kék-feketék házi gólkirálya, Martinkovics állította be a 4-0-s végeredményt.

Az FK 1899 Szeged 65 ponttal végzett a tabella élén, négy egységgel megelőzve az ezüstérmes Balástya csapatát. A szurkolók csapata története során először lett bajnok.

Csongrád-Csanád megyei II. osztály, 26. forduló
FK 1899 Szeged-SZEOL – Tömörkény KSE 4-0 (3-0)

Szeged-Tápé, Kész Sport Aréna, 200 néző. Vezette: Tapodi Péter (Szabó Róbert, Gera Ferenc)
FK 1899 Szeged: Győri – Mucsi, Csuka (Szélpál 70.) Hegyesi P. (Szőcs 52.), Hegyesi B., Martinkovics (Dóra J. 79.), Heredea (Nagy Torma 70.), Sisák, Tóth Á. (Lengyel 52.), Bürgés, Frankó. Edző: Herczeg Gábor.
Tömörkény: Bugyi – Kovács K., Sallai Sz., Pigniczki, Ocskó, Sarusi (Majevszki 50.), Ferenczi, Szeri, Boldog, Gulyás, Pozsár. Edző: Sallai Róbert.
Gól: Martinkovics (15., 60.), Heredea (30.), Frankó (40).

Előző sztori

Két fiatal fulladt a vízbe

Következő sztori

Így betonoznák be a rezsicsökkentést