Csapatkapitányból lett csapatmenedzser a Szeged-Csanád GA-nál

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 Egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy befejezi játékospályafutását Germán Tamás. A Szeged-Csanád GA csapatkapitánya igaz klublegenda, 9 évig játszott kék-feketében. Az már az előző szezon végén is biztos volt, hogy marad a klub kötelékeiben, de kérdés volt, hogy pontosan milyen feladatokat kap. A klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy csapatmenedzserként dolgozik tovább, azaz továbbra is ott lesz a csapat mindennapjaiban.

– Furcsa és még szoknom kell, hogy az öltözőfolyosóra lépve nem jobbra kell indulnom, hanem balra az edzői öltözőbe. Előfordult, hogy rossz irányba léptem. Nagyon örülök, hogy itt tudtam maradni a klubban és tevékenyen tudok segíteni a célok elérésében. Egyelőre a munkaidőm nagyobb részét a tanulás teszi ki, figyelem azt, hogy mi, hogy történik. Kisebb feladatokat már  kaptam, például az érkező játékosok ügyében, vagy éppen az edzőmeccsek szervezésében. Igyekszem most a „másik oldalon” is mindent megtenni, hogy sikeresen működjön és szerepeljen a csapat-mondta Germán Tamás.

Előző sztori

Orbánt támadja, de a CSOK-ból vett házat 59 kilométerre Szegedtől Komjáti Zoltán feleségével

KÉPGALÉRIA
Következő sztori

Áder János horgászversenyt nyert a Maty-éren