Galéria

Cascada tombolásával ért véget a Deja Vu Fesztivál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Véget ért a 2022-es Deja Vu Fesztivál, amire a tavalyi év után ismét júniusban került sor. A zárónapon Sterbinszky, a Kozmix, Alex Gaudino és a közönségkedvenc Cascada alapozta meg a hangulatot.

A vasárnap házigazdája Nacsa Norbi volt, a hatalmas Cascada-buli után azt is elárulta a Dokk Stage-ben, hogy kis híján a Backstreet Boys-t is sikerült elhozniuk idén.

Nem lehettünk elégedetlenek így sem, bár a vasárnap és a zárónap együttes hangulata adott némi szomorúságot a búcsúnak. De szigorúan csak Cascada után, aki konkrétan felrobbantotta a színpadot. A szervezők elmondása szerint ,,egyenesen követelte” a közönség, hogy a német formáció jelenlen meg – ez eredetileg 2020-ban meg is történt volna, de a koronavírus-járvány miatt ez mégsem valósult meg. Az együttes frontján a 40 éves Natalie Horler igazi dívája volt az estének.

A Deja Vu Fesztivál jövőre jubileumot ünnepel, mivel a sorban ez lesz a tizedik retro parti sorozat. Változatlan helyszínen, 2023. június 1-től 3-ig ,,lehetünk újra 18.”

Előző sztori

Több mint ötvenen meghaltak egy katolikus templom elleni terrortámadásban

Következő sztori

Megvan mikor dönt a kormány az árstopokról