Bizonyos termékekre mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olvasók keresték meg a Telexet azzal, hogy egyes termékekből nem tudták a tervezett mennyiséget beszerezni a Lidl-ben. 

A lap ezzel kapcsolatban megkereste az üzletláncot, amely válaszában arról írt, hogy áruházaikban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettek be mennyiségi korlátozást. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt, tették hozzá.

Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul.

Ezenfelül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papírtermékekre (pl.: WC-papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemegeuborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni.” – írta válaszlevelében a Lidl.

(via: Telex)

Előző sztori

Portugáliát is megjárt támadóval erősít a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Légkondi OFF: Közel 40 fokos járműveken tömegközlekedhetnek a szegediek