Egészség

Tavaszi nagytakarítást tart a Volánbusz az állomásain

Tavaszi nagytakarítást tart a Volánbusz az állomásain

2022. május 4., szerda
Tavaszi nagytakarítást tart a Volánbusz az állomásain

Május közepéig az országban valamennyi autóbusz-állomáson tavaszi nagytakarítást végez a Volánbusz - írják közleményükben. Ebben az időszakban emelt szinten takarítják a várótermeket, az utasforgalmi helyiségeket és a peronokat is.

A minden részletre A port és a szennyeződéseket minden felületről eltávolítják, megtisztítják a falakat, ajtókat, ablakokat, bútorokat, korlátokat, világítótesteket, technológiai csővezetékeket és egyéb berendezéseket. A függönyöket, a szőnyegeket és a kárpitokat nedves tisztítással alaposan kitisztítják - igény szerint porszívózzák is. A vállalat a fokozott tisztasággal a szolgáltatási színvonal emelésére és lehetőség szerint kórokozóktól mentes felületek biztosítására törekszik utasai és munkavállalói számára egyaránt.

A járvány javulásától függetlenül a Volánbusz folyamatosan végzi a fertőtlenítési feladatokat is: a járvány elleni védekezés kezdete óta közel 338 ezer liter fertőtlenítőszert használt fel a cég erre a célra.

A hagyományos takarítás mellett ózonos eljárással és nanotechnológiás felületkezeléssel is segíti a fertőzés elleni védekezést.

A védekezéshez szükséges eszközökről továbbra is gondoskodik a Volánbusz: kézfertőtlenítőből, fertőtlenítő hatású folyékony szappanból összesen több mint 107 ezer litert biztosított eddig, a kötelező maszkviseléssel érintett időszakokban pedig 1 millió 77 ezernél is több szájmaszkot osztott ki munkatársainak. Az állomásokon országszerte 700 érintésmentes kézfertőtlenítő-adagoló szolgálja az utazók és munkavállalók biztonságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.