Tavaszi nagytakarítást tart a Volánbusz az állomásain

Május közepéig az országban valamennyi autóbusz-állomáson tavaszi nagytakarítást végez a Volánbusz – írják közleményükben. Ebben az időszakban emelt szinten takarítják a várótermeket, az utasforgalmi helyiségeket és a peronokat is.

A minden részletre A port és a szennyeződéseket minden felületről eltávolítják, megtisztítják a falakat, ajtókat, ablakokat, bútorokat, korlátokat, világítótesteket, technológiai csővezetékeket és egyéb berendezéseket. A függönyöket, a szőnyegeket és a kárpitokat nedves tisztítással alaposan kitisztítják – igény szerint porszívózzák is. A vállalat a fokozott tisztasággal a szolgáltatási színvonal emelésére és lehetőség szerint kórokozóktól mentes felületek biztosítására törekszik utasai és munkavállalói számára egyaránt.

A járvány javulásától függetlenül a Volánbusz folyamatosan végzi a fertőtlenítési feladatokat is: a járvány elleni védekezés kezdete óta közel 338 ezer liter fertőtlenítőszert használt fel a cég erre a célra.

A hagyományos takarítás mellett ózonos eljárással és nanotechnológiás felületkezeléssel is segíti a fertőzés elleni védekezést.

A védekezéshez szükséges eszközökről továbbra is gondoskodik a Volánbusz: kézfertőtlenítőből, fertőtlenítő hatású folyékony szappanból összesen több mint 107 ezer litert biztosított eddig, a kötelező maszkviseléssel érintett időszakokban pedig 1 millió 77 ezernél is több szájmaszkot osztott ki munkatársainak. Az állomásokon országszerte 700 érintésmentes kézfertőtlenítő-adagoló szolgálja az utazók és munkavállalók biztonságát.

Előző sztori

Megvan miért “kígyóznak” a tram-trainek

Következő sztori

Csányi Sándor: ha akarom, Orbán sok kérdésben meghallgatja a véleményemet